Platinasta bonitetna odličnost za podjetje ETERNIT SLOVENIJA d.o.o.


Platinasta bonitetna odličnost za podjetje ETERNIT SLOVENIJA d.o.o. Eternit Slovenija, kot vodilna družba na področju jugovzhodne Evrope s proizvodnjo in trženjem visokokakovostnih in ekoloških vlaknocementnih strešnih in fasadnih izdelkov Swisspearl je letos prvič prejela ''platinasto bonitetno odličnost AAA''.

To ugledno priznanje izkazuje, da je podjetje iz Anhovega zanesljiv in zaupanja vreden poslovni partner. Platinasta bonitetna odličnost namreč pomeni nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki tri leta zapored dosegajo boniteto odličnosti zlati AAA. To je najvišje možno poslovno priznanje odličnosti, ki jo analitična hiša Dun&Bradstreet podeljuje na evropski ravni.

Izpolnjevanje pogojev za prejem platinaste bonitetne odličnosti pomeni, da Eternit Slovenija posluje izjemno dobro, da neguje dobre poslovne običaje, skrbi za zadovoljstvo vseh vpletenih v poslovni proces in izpolnjuje stroga certifikacijska merila.

Na dosežen rezultat so v podjetju Eternit Slovenija izjemno ponosni, ker ga razumemo kot priznanje dobrega dela na domačem in tujih trgih, kamor izvozijo kar 75 odstotkov letne proizvodnje. To priznanje je za podjetje hkrati tudi velika zaveza za naprej. Kljub turbolentnim časom, v katerih živimo, v podjetju z optimizmom zrejo v prihodnosti in verjamejo, da bodo z dobrim delom ohranili dobre poslovne rezultate, zaupanje kupcev in ostalih poslovnih partnerjev tudi v bodoče.

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave