Prezračevalni sistem: Najboljše darilo za zdrav dom


Prezračevalni sistem: Najboljše darilo za zdrav dom Pametni prezračevalni sistemi i-Vent so preprosti za vgradnjo in primerni tako za novogradnje kot starejše objekte. Njihova montaža je hitra, omogočajo pa tudi velike prihranke.

Ne glede na to, da prihaja pomlad ter z njo prijetnejše temperature, še vedno velja, da bomo v zaprtih prostorih preživeli veliko svojega časa. In pogosto se izkaže, da je kakovost zraka v notranjih prostorih lahko veliko bolj vprašljiva kot pa kakovost zunanjega zraka.

Številni slovenski domovi se soočajo z različnimi tegobami, kot so previsoka raven vlage in posledično nenehen vonj po zatohlem, posledično pa tudi s pojavom zdravju škodljive plesni. Ne glede na to, kako pogosto zračijo svoj dom, težave kar ostajajo. A zavedati se je treba, da življenje v takih pogojih slej ko prej terja svoj davek na zdravju in splošnem dobrem počutju.

A na srečo obstaja trajna in učinkovita rešitev, s pomočjo katere bo življenje v vašem domu spet lahko prijetno, predvsem pa zdravo.

Najboljša naložba v zdravje vašega doma

Z vgradnjo prezračevalnega sistema boste poskrbeli za nadzorovano izmenjavo svežega in izrabljenega zraka ter izboljšali mikroklimo v svojem domu. Zaradi nenehne izmenjave zraka prezračevalni sistem i-Vent namreč skrbi za optimalno raven vlage v notranjih prostorih ter preprečuje vonj po zatohlem in nastanek zdravju škodljive plesni.

Preden zrak vstopi v prostor, se filtrira skozi več filtrov, zaradi česar ni bojazni, da bi prostor 'vstopili' umazanija in prašni delci. Filtri so trajni, saj jih lahko preprosto operete pod tekočo vodo. Za vse, ki zaradi različnih zdravstvenih težav potrebujete še posebej dobro prečiščen zrak, pa so v podjetju i-Vent razvili tudi posebne filtre za cvetni prah.

Poleg tega ni bojazni, da bo prezračevalni sistem povzročal kakršenkoli hrup. Delovanja prezračevalne enote ne boste niti zaznali, saj deluje skoraj neslišno, kar pomeni, da je glasnost v osnovnem stalnem obratovanju le med 26 in 32 dB. Za primerjavo lahko povemo, da šepet znaša približno 30 dB.

Prav tako se vam ni treba bati, da vas bo vgradnja prezračevalnega sistema preveč udarila po žepu – na leto boste za delovanje posamezne enote odšteli le približno 2,3 € električne energije.

Pametno prezračevanje dostopnejše kot kadarkoli prej

Številni ljudje še vedno mislijo, da je vgradnja prezračevalnega sistema rezervirana le za vgradnjo v novogradnje, kar pa ne bi moglo biti dlje od resnice.

Prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote i-Vent je primeren tako za novogradnje kot objekte starejšega datuma, njegova vgradnja pa je preprosta in hitra.

Poleg tega je tudi njegova uporaba nadvse enostavna, saj ga upravljamo kar preko daljinca ali aplikacije, ki je na voljo tako za Android kot iOS uporabnike.

Letošnjo pomlad začnite prezračevati pametno

Zdaj je pravi čas, da se pridružite že več kot 100.000 Slovenkam in Slovencem, ki so se že odločili poskrbeti za čist zrak in zdrave bivalne pogoje.

Vabimo vas, da do 31. 3. 2024 izkoristite do 40 % popusta* na pametno prezračevalno enoto z rekuperacijo i-Vent.

Pametni prezračevalni sistemi i-Vent so preprosti za vgradnjo in primerni tako za novogradnje kot starejše objekte. Njihova montaža je hitra, omogočajo pa tudi velike prihranke.

Akcija velja do 31. 3. 2024.

* 20 % popusta i-Vent + 20 % subvencije EKO sklada.

Več informacij pa na povezavi TUKAJ

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave