SIMER d.o.o.


SIMER d.o.o. SIMER je dovršen proizvajalec in dobavitelj oken, vhodnih vrat, notranjih vrat, senčil, fasadnih sistemov ... Od leta 1969 sledimo jasnim ciljem: najboljša kvaliteta izdelkov in maksimalne zahteve pri oblikovanju in inovacijah. Mnogo trendov je bilo predstavljenih po vsej Sloveniji in tudi tujini in kot pravijo: Kopiranje je najboljša oblika prepoznavnosti, vendar samo original je original!

SIMER d.o.o.

Ipavčeva 22
3000 Celje
03 4255 800
info@simer.si
http://www.simer.si

SIMER je dovršen proizvajalec in dobavitelj oken, vhodnih vrat, notranjih vrat, senčil, fasadnih sistemov ...

Od leta 1969 sledimo jasnim ciljem: najboljša kvaliteta izdelkov in maksimalne zahteve pri oblikovanju in inovacijah. Mnogo trendov je bilo predstavljenih po vsej Sloveniji in tudi tujini in kot pravijo: Kopiranje je najboljša oblika prepoznavnosti, vendar samo original je original!

SIMER je z okni in vrati na trgu od leta 1990, kar vedno znova potrjuje kvaliteta, tehnologija in lep dizajn. Vzdržujemo to visoko stopnjo z konstantno optimizacijo procesov, ki združujejo izkušnje in inovacije na najboljši možen način. Rezultat so produkti, ki so postavili podjetje SIMER na visoko raven na tržišču oken in vrat.

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave