Svetila Philips (Luminaria d.o.o.)


Svetila Philips (Luminaria d.o.o.) Smo specializiran salon Philipsovih svetil s strokovnjaki z dvajsetletnimi izkušnjami pri gradnji in arhitekturnem svetovanju na slovenskem trgu. S svojimi idejami in znanjem smo sodelovali in sodelujemo pri množici prepoznavnih objektov v Sloveniji.

Svetila Philips (Luminaria d.o.o.)

Neubergerjeva 31 (Linhartov paviljon L3)
1000 Ljubljana
041 676 006
info@svetilaphilips.si
http://www.svetilaphilips.si

Smo specializiran salon Philipsovih svetil s strokovnjaki z dvajsetletnimi izkušnjami pri gradnji in arhitekturnem svetovanju na slovenskem trgu. S svojimi idejami in znanjem smo sodelovali in sodelujemo pri množici prepoznavnih objektov v Sloveniji. Konec leta 2012 smo odpri prvi specializirani salon svetil Philips v Ljubljani, kjer je na enem mestu predstavljen celoten prodajni program svetil za vaš dom. Mogoče je prišel čas, da zamenjate še kaj drugega, kot samo žarnico!

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave