Speča lepotica


Speča lepotica Sredi naselja meščanskih vil in družinskih večstanovanjskih hiš se bohoti lepotica, ki stoji na manjšem, izkoriščenem zemljišču ...

S širokim dovozom in garažo za dva avtomobila ter skrbno oblikovanim vhodnim delom daje slutiti, da skriva več, kot bi mislili. Sodobna arhitektura, minimalističen videz in skrbno izbrani detajli dajejo eleganco, priljubljena siva pa v kombinaciji z belo barvo poudari ekskluzivnost z ravnimi linijami in velikimi steklenimi površinami. 

Notranjost ne skriva, da so imeli lastniki pomoč arhitekta, saj je vse na svojem mestu, barvno in slogovno usklajeno ter tako zelo domače … Zanimiva rešitev je pregradna stena, ki prepušča poglede, a hkrati odločno deli bivalni prostor od jedilnice in kuhinje na eni strani ter predsobe na drugi. Pohištvo je izdelano iz masivnega lesa in izžareva eleganco in klasiko, čeprav so oblike sodobne in rešitve premišljene.5

Del hiše je namenjen poslovni dejavnosti, zato je pisarna namenjena sprejemanju strank in delu od doma. Tudi v tem prostoru je vsak detajl premišljen, sofisticiran in kar kliče po delovni uspešnosti.

V spodnji etaži je tudi manjša kopalnica, namenjena vsem družinskim članom, v nadstropju pa imata starša še večjo kopalnico, v kateri je tudi garderobna omara in masažna kad. A tudi v manjši kopalnici so se oblikovalci potrudili in naredili iz majhnega prostora udobno kopalnico s straniščem, opremljeno praktično in v trendu s sodobnimi smernicami.

  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave