Oglaševanje

 Cenik

Kontakt: 041 553 005, trzenje@aritmijamedia.si

Revija Eko hiša & stil

EKO HIŠA & STIL je revija, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice.

Revija EKO HIŠA & STIL izhaja pod okriljem podjetja ARITMIJA MEDIA d.o.o.. Programska zasnova revije pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. Nasveti so vezani na temeljne strokovne premise določene tematike – ekološki ogrevalni sistemi, ekološki načini gradnje, strešna okna, osrednji sistemi za sesanje, ekološki gradbeni materiali in še več. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

Cena: 3,99 Eur
Izhaja: Kvartalno
Število strani: 100-132

Družbena omrežja

Bralec revije Eko hiša & stil, je uporabnik spleta in spletnih družbenih medijev. Eko hiša & stil ima tako poleg spletnega portala tudi živahno stran na Facebooku.

  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave