Digitalna izdaja

Če priljubljene vsebine raje kot v obliki tiskane revije prebirate na pametnih napravah, se lahko
naročite na digitalno izdajo revije EKO HIŠA & STIL, ki ponuja še več zanimivih člankov in nasvetov.

Branje revije v elektronski obliki je zelo podobna klasični tiskani obliki, le da je prijaznejša do okolja prijaznejša, cenejša in vsebinsko še bolj bogata. Digitalni izvod vam omogoča enostavno listanje strani, povečevanje besedila in slik ter povezovanje z dodatnimi vsebinami na spletu.

Naročnina na digitalno izdajo revije EKO HIŠA & STIL

Kupite lahko posamezni izvod digitalne revije ali se nanjo naročite. Izbirate lahko med 3- in 6-mesečno naročnino ter letno naročnino (5 številk).

Posamezni izvod: 3,99 €

Naročnina 3 mesece: 7,99 €

Naročnina 6 mesecev: 11,99 €

Naročnina 12 mesecev: 19,99 €

Do digitalnih izdaj Aritmija Media lahko dostopate v aplikaciji MAGZTER, ki je brezplačno na voljo za vaš osebni računalnik, mobilnik in tablico. Plačljive so vsebine (revije), ki jih sproti izbirate in kupujete znotraj aplikacije. Kupljene vsebine lahko prebirate na petih različnih napravah.

Namestitev aplikacije

Namestitev je zelo preprosta, slediti je potrebno le naslednjim korakom:

1. Na svojem mobilniku odprite Google Play (Android) oz. AppStore (iOS). Za branje na računalniku pa obiščite spletno mesto magzter.com.
2. Z iskalnikom poiščite aplikacijo Magzter in jo namestite.
3. Odprite Magzter in z iskalnikom poiščite revijo Ženski svet.
4. Kupite posamezni izvod revije ali pa sklenite naročnino - za 11 številk Ženskega sveta boste odšteli le 25 €! Nekaj vzorčnih strani revije vam je na ogled brezplačno.

Podprte naprave

Revije v elektronski različici lahko prebirate z osebnim računalnikom ali z mobilnimi napravami Apple, Android ali Kindle Fire.

Osebni računalniki

Za ogled in nakup digitalnih revij na svojem računalniku poženite spletni brskalnik in obiščite spletno mesto www.magzter.com.

Pred prvim nakupom je potrebno ustvariti uporabniški račun Magzter.

Apple mobilne naprave

Aplikacijo MAGZTER lahko namestite z uporabo programa iTunes na vašem računalniku ali pa na svoji mobilni napravi odprite aplikacijo Apple App Store in v iskalnik vpišite niz "magzter". Med rezultati iskanja bo na prvem mestu aplikacija MAGZTER, ki jo nato namestite (kliknite gumb "Install"). Pred namestitvijo bo morda potrebno vpisati geslo za vaš Apple račun.

Android mobilne naprave

Aplikacijo MAGZTER lahko namestite z obiskom spletne trgovine Google Play ali pa na svoji mobilni napravi odprite aplikacijo Google Play in v iskalnik vpišite niz "magzter". Med rezultati iskanja bo na prvem mestu aplikacija MAGZTER, ki jo nato namestite (kliknite gumb "Namesti"). Pred namestitvijo bo morda potrebno vpisati geslo za vaš Google račun.

Kindle Fire

Magzter je na voljo tudi v Amazon app store za bralnike Kindle Fire (z barvnim zaslonom). 

Kako uporabiti kupon za brezplačno številko ali naročnino?

Na spletni strani

1. Pojdite na stran za uporabo kuponov in vpišite kodo, ki smo vam jo posredovali.
2. Če niste prijavljeni v uporabniški račun Magster, se boste morali prijaviti. Če uporabniškega računa še nimate, ga lahko brezplačno ustvarite.
3. Pojdite na stran "My Purchases", kjer boste lahko prebrali revijo.

V aplikaciji Magzter

1. Odprite aplikacijo.

2. V nastavitvah ("Settings") izberite "Redeem" in vpišite kodo, ki smo vam jo posredovali.

3. Pojdite na "My collections" in izberite "Purchased". Če ste prejeli kodo za posamezno številko pri "Filter by" izberite "Single Issues", za naročnine pa "Subscriptions".

Vse kode so časovno omejene in jih je potrebno uporabiti do datuma veljavnosti, ki smo vam ga sporočili skupaj s kodo.

  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave