Splošni pogoji

Portal Eko hiša & stil

Z vstopom na portal uporabniki potrjujejo, da so s pogoji seznanjeni, z njimi soglašajo in jih njihove določbe zavezujejo. Splošni pogoji uporabe, objavljeni na portalu, veljajo za celoten portal. Lastnik portala si bo prizadeval, da bo portal deloval nemoteno in da bo v primeru nedelovanja oz. izpada le-ta pričel delovati v najkrajšem možnem času. Lastnik portala ne prevzema odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini portala, hkrati pa si pridržuje pravico, da spreminja, dopolnjuje in posodablja funkcionalnost in vsebine na portalu.

Lastnik portala lahko pogoje uporabe spreminja. Spremembe začnejo veljati in so za uporabnike zavezujoči takoj po objavi. Spremembe pogojev bodo objavljene na vidnem mestu.

Portal revije Eko hiša & stil (v nadaljevanju portal) in vsa objavljena vsebina sta last podjetja Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica (v nadaljevanju lastnik). Portal lahko uporabniki uporabljajo le za osebne in nekomercialne namene. Vsebino in fotografije je brez pisnega dovoljenja prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Vse pravice so pridržane. Fotografije, pri katerih avtor ali vir ni naveden, so del arhiva Aritmija Media.

Uporabniki vsebino na portalu uporabljajo na lastno odgovornost. Lastnik portala, upravljavci, uredništvo in avtorji vsebin ne odgovarjajo za škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na portalu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vse zunanje povezave na portalu so objavljene za večjo informiranost in lažji dostop do informacij. Obisk povezav je uporabnikova odgovornost.

Komentiranje vsebin je možno s prijavo preko Facebook računa. Komentarji izražajo mnenje uporabnika in ne lastnika ali uredništva portala. Žaljivi ali drugače neprimerni komentarji bodo izbrisani. O primernosti komentarjev odločajo lastnik/administrator/urednik portala.

Lastnik portala ne jamči točnosti, popolnosti ali varnosti podatkov na portalu.

Piškotki

Za potrebe spletne strani uporabljamo naslednje piškotke:

Sejni piškotek
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Spletna košarica piškotek
S tem piškotkom ohranjamo vsebino košarice, tudi ko zaprete brskalnik in naslednjič odprete. Vsebina košarice v samem piškotku ni razvidna.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev
Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki oglaševalskega sistema adzerk

Piškotki Google Analytics _ga

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie statementČe želite blokirati Google Analytics, lahko to storite na tej spletni strani.

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale. V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku:

  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave